Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

Onze cursusdienst-partners

De OSD werkt voor elk van zijn diensten samen met enkele partners. Voor het uitbouwen van de cursusdienst is er sinds 2011 een nauwe samenwerking met de facultaire studentenkringen aan de VUB.

Reeds enkele jaren kan de OSD rekenen op een goede samenwerking met de facultaire studentenkringen. Het zijn zij die samen met hun leden en sympathisanten kwalitatieve samenvattingen, examenvragen of lesnota’s aanleveren. Daarnaast heeft elke kring een ‘cursusdienst verantwoordelijke’ die instaat voor de jaarlijkse update van het bestaande aanbod. Het zijn ook de studentenkringen die contact houden met de proffen en zo readers en extra studiemateriaal in het aanbod plaatsen.

De OSD is langs haar kant verantwoordelijk voor het onderhoud van het platform cursusdienst.net. Daarnaast staan wij ook in voor de logistieke organisatie van de cursusdienst.

photo00003Waarom deze taakverdeling?
Facultaire studentenkringen zijn opgedeeld per studierichting en bestaan uit studenten van verschillende studiejaren. We zijn er dan ook van overtuigd dat zij een beter overzicht hebben van de cursussen waar studenten nood aan hebben. Daarnaast zijn zij ook beter op de hoogte van veranderingen in het opleidingsprogramma of veranderingen binnen een specifieke cursus.

Wil jij mee ons aanbod aanvullen?
Heb je zelf een samenvatting, examenvragen of lesnota’s die nuttig kunnen zijn voor je medestudenten? Dan neem je dus best contact op met je studentenkring! Op onze website (http://osdvub.be/over-osd/partners) vind je een overzicht terug van de deelnemende kringen. Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen met de OSD zelf, stuur een mailtje via het contactformulier of kom eens langs tijdens de openingsuren!

oktober 8, 2016

Leave a reply