Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

CURSUSDIENST.NET

Voor en door studenten

SHOP.OSDVUB.BE

Events & Online ticketing

DRUKWERK

Name it, we print it

OSDVUB.BE/SHOP

Tweedehands boeken

Voor en door studenten

De OSD of Overkoepelende Studenten Dienst is een organisatie voor en door studenten en richt zich op de ondersteuning van twee doelgroepen: VUB-studenten en VUB-organisaties.

De OSD werd opgericht met als oorspronkelijke doel kennis en informatie voor studenten aan de VUB toegankelijk te maken. In een eerste fase werden de verschillende cursusdiensten verenigd, en ook vandaag blijft cursusdienst.net één van de hoofdactiviteiten. Studenten kunnen via dit platform goedkoop samenvattingen, readers, slides, etc. laten drukken. Via VUBooks kunnen studenten ook tweedehandsboeken kopen en verkopen.

Maar de OSD doet meer dan dat, namelijk het ondersteunen van de verschillende andere organisaties . Via de dienst drukwerk bieden we textiel, posters, flyers, promomateriaal,… aan voordelige prijzen. Daarnaast biedt de OSD ook een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden op de VUB. Meer nog, via ons events-platform kunnen organisatoren online inschrijvingen beheren of zelfs tickets en drankbonnen verkopen. Op die manier verkleinen we de wachtrijen aan de kassa op verschillende TD’s, lezingen, eetavonden, …

Cursusdienst

Via onze cursusdienst bieden wij samenvattingen, readers, slides, examenvragen, … etc. aan VUB-studenten.

Drukwerk

Textiel, posters, flyers, promo-materiaal,… het kan allemaal bij ons gedrukt worden aan voordelige prijzen.

Events

Naast een overzicht van de komende VUB-activiteiten bieden we ook de mogelijkheid om online tickets te kopen.

VUBooks

Boeken kopen of verkopen? OSD biedt logistieke ondersteuning en helpt je bij je verkoop of aankoop van a tot z.