Campus VUB - Resto (Between Building E and BSG)

Onze diensten

CURSUSDIENST

Vandaag biedt OSD verschillende soorten para-academisch materiaal aan: slides, samenvattingen, voorbeeldexamens, readers, extra artikels, … etc. Op deze manier werken studenten samen en steunen ze elkaar in hun academische loopbaan. Het materiaal wordt verzameld en onderhouden door de studentenkringen in nauwe samenwerking met de OSD.

EVENTS

De OSD biedt een overzicht van de verschillende events op en rond de VUB. Zowel leuke feestjes als interessante lezingen worden via deze weg bekend gemaakt. Ga snel naar de website, bestel je ticket en betaal via overschrijving of in onze winkel! Gedaan met het lange aanschuiven aan de kassa!
Wil je zelf graag tickets verkopen via ons platform? Neem gerust contact op.

DRUKWERK

De OSD biedt ook drukwerk aan in samenwerking met TheStuff. Elk product dat op TheStuff.be wordt aangeboden kan je via de OSD bestellen. Wij plaatsen je bestelling en zorgen voor een extra korting. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het ontwerp van je product. Nadien kan je je bestelling afhalen bij ons in de shop, zo besparen we jou een ritje naar het afhaalcentrum.