Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

Cursusdienst

Een Samenvatting of cursus bestellen? Piece of cake!
Voor Studenten
 • Online bestellen
 • Alles op één platform

 • Snelle levering
 • Studentikoze prijzen

Voor Aanbieders
 • Online beheer aanbod
 • Goedkoop drukken en inbinden

 • Logistieke organisatie door OSD

Vandaag biedt OSD verschillende soorten para-academisch materiaal aan: slides, samenvattingen, voorbeeldexamens, readers, extra artikels, … etc. Op deze manier werken studenten samen en steunen ze elkaar in hun academische loopbaan. Het materiaal wordt verzameld en onderhouden door de studentenkringen in nauwe samenwerking met de OSD.

Heb je vragen over onze cursusdienst? Aarzel niet om contact op te nemen!

Wil je graag bestellen?

cursusdienst.net

Benieuwd of we voor jou ook wat cursussen in de aanbieding hebben? Surf snel naar onze website en bestel vandaag nog!

0
Partners
0
Verkochte items
0
Gemiddelde prijs per item
0
Pagina's

STOCKVERKOOP

Soms gebeurt het wel eens dat iemand zijn cursus niet komt afhalen, of een bestelling perongeluk dubbel werd besteld. We gooien deze cursussen natuurlijk niet graag weg. Daarom houden we eens per semester een stockverkoop met de cursussen die overbleven.

Je kan hier heel goedkoop (€1,00 – €2,00 – €3,00) je nodige cursussen kopen. Win-Win! Hou onze facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

FAQ cursusdienst

Hoe kan ik aanmelden?

Je moet je eerst registreren met je vub-ID alvorens je toegang krijgt tot het platform. Indien je dan nog steeds problemen hebt, kan je ons best contacteren.

Ik heb mijn bestelling geplaatst, hoe betaal ik nu?

Na het afronden van je bestelling kan je cash of met bancontact komen betalen in de winkel. Je kan ook gewoon overschrijven, thuis vanuit je zetel!

Ik plaatste een bestelling, maar zie deze niet meer staan op mijn account

Soms gebeurt het dat een bestelling even “verdwenen” is uit jouw overzichtslijst en dan wilt dat meestal zeggen dat jouw bestelling bij de drukker is. Wacht nog even tot de volgende dag en dan is de bestelling terug zichtbaar. Indien dit niet het geval is, is er waarschijnlijk sprake van een technisch probleem en dan neem je best even contact met ons op.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling kan afhalen?

Je bestelling wordt pas verwerkt (en geprint) nadat je betaling werd ontvangen. Na de betaling duurt het 4-5 werkdagen voor deze gedrukt is. Je kan dan vervolgens je bestelling afhalen in het cursusdienstlokaal.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Message

  Ontdek onze cursusdienst-partners

  Onze cursusdienst verloopt in samenwerking met de studentenkringen. Het zijn de kringen die content verzamelen of contact opnemen met de professoren uit hun faculteit. Indien je zelf een samenvatting wil aanbieden kan je ook met hen contact opnemen.