Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

Events

Wil je op de hoogte blijven van events op de VUB? Of wil je zelf de inschrijvingen of tickets van je event verkopen? Neem zeker contact op!
Deelnemers
 • Overzicht komende events
 • Online bestellen

 • Kortere wachtrijen aan kassa
 • Minder cash nodig op event zelf

Organisatoren
 • Online beheer event
 • Voorverkoop

 • Duidelijk overzicht deelnemers
 • Minder lange rijen aan kassa

happy_hour

De OSD biedt tickets aan voor verschillende events op en rond de VUB. Zowel leuke feestjes als interessante lezingen worden via deze weg bekend gemaakt. Ga snel naar deĀ website, bestel je ticket en betaal online of in onze winkel!

Wil je zelf graag tickets verkopen via ons platform? Geen probleem! Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Dan overlopen we samen hoe het platform werkt en maken we je account aan!

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Your Message

  0
  Locaties
  0
  Events per jaar
  0
  Organizers
  0
  Verkochte tickets

  Ontdek de opkomende events

  Neem een kijkje op de websites voor een overzicht van de komende events. Wil je graag jouw event op de website? Neem dan contact met ons op!

  FAQ Ticketing

  Hoe kan ik tickets kopen?

  Tickets kopen kan op twee manieren.

  1. Je kan je ticket komen betalen en afhalen in de OSD shop.
  2. Je kan je ticket bestellen via de website en online betalen. In dat geval ontvang je geen fysiek ticket maar komt je naam op de gastenlijst te staan. (Tenzij specifiek anders vermeld)

  Hoe krijg ik mijn event op de website?

  Je kan zelf je event op de website plaatsen en je ticketverkoop regelen. Kom gewoon even snel langs voor een korte uitleg en demonstratie van het platform en dan maken we je onmiddelijk een account aan.

  Als ik tickets verkoop, hoe komt het geld bij mij terecht?

  Voor tickets die fysiek in OSD verkocht worden, neemt OSD het geld in ontvangst. Na je ticketverkoop kan je het geld komen ophalen! Voor de tickets die via de website (online) worden verkocht, zijn verschillende aanpakken mogelijk. Die bespreken we graag wanneer je bij ons langskomt!