Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

Over OSD

OSD heeft jaarlijks een bestuur van ongeveer een 13 tal vaste leden. Zij staan in voor de dagelijkse werking, zoals het openen van de winkel, het in orde brengen van bestellingen en de dagelijkse administratie. Enkele van hen zijn verantwoordelijk voor de diensten: cursusdienst, ticketing en drukwerk. Deze verantwoordelijken staan in contact met onze partners en klanten, en antwoorden met plezier op mogelijke vragen. Tenslotte wordt onze winkel dagelijks opengehouden door onze medewerkers. Dit zijn vrijwilligers die vanuit de studentenkringen worden verkozen en vooral instaan voor de  goede werking en verkoop van cursusdienst en ticketing.

Naast onze vaste leden heeft OSD verschillende partners, gezien de verschillende diensten die worden aangeboden.

De Overkoepelende StudentenDienst van de VUB

Een organisatie voor en door studenten

Onze geschiedenis

De OSD werd geboren vanuit een studenteninitiatief. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de verschillende cursusdiensten op de VUB de verenigen onder één banner, maar vandaag de dag doen we veel meer dan dat.

Ons team

Het OSD-team wordt jaarlijks opnieuw verkozen en bestaat uit verschillende interessante functies. Kom gerust eens langs om ons team te leren kennen, en misschien staat jouw fotootje binnenkort ook op onze website!

Onze Partners

De goede werking van de OSD is te danken aan de nauwe samenwerking met verschillende partners. Elk van hen biedt met hun expertise een meerwaarde aan onze dagelijkse werking.

Onze diensten

De tracht studenten en studentenorganisaties op de VUB te ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden. Om dit waar te maken ontwikkelden we drie specifieke diensten.