Pleinlaan 2, 1050 Elsene (Building B)
02/629.11.87

Onze Partners

Facultaire kringen

Samen met de facultaire studentenkringen aan de VUB bouwen wij sinds 2011 de cursusdienst uit. Samen met hun leden en sympathisanten leveren zij kwalitatieve samenvattingen, examenvragen of lesnota’s. Daarnaast updaten zij regelmatig het bestaande aanbod, zodat uitgaven up to date blijven. Het zijn ook de studentenkringen die contact houden met de proffen en zo readers en extra studiemateriaal in het aanbod plaatsen.

Heb je zelf een samenvatting, examenvragen of lesnota’s die nuttig kunnen zijn voor je medestudenten? Stuur ons dan een mailtje of neem contact op met je studentenkring!

Andere partners

Scientia Est Potentia vzw (SEP) is een non-profit organisatie gepassioneerd door kennis, entrepreneurship en digital transformations. We werken met hen samen voor de ontwikkeling van onze platformen en website.

The Stuff is onze partner wanneer het gaat over drukwerk. Alle producten die binnen het drukwerk van de OSD worden aangeboden worden ontworpen in samenwerking met TheStuff. Kijk voor het aanbod dus zeker eens op hun site of vraag een offerte aan bij OSD.

Vrije Universiteit Brussel (VUB) is de universiteit waarbinnen onze diensten het vaakst worden gebruikt. Het aanbod van cursusdienst is volledig afgesteld op de lessen die worden gegeven aan de VUB.