Campus VUB - Resto (Between Building E and BSG)

Voor VUB-studenten

Map Vrije universiteit Brussel Academische kalender ’17 – ’18 Academische kalender ’18 – ’19
Indien je via de map nog steeds niet kan vinden wat je zoekt, spring dan gerust eens binnen, we leggen het met plezier uit! Benieuwd wanneer de examens starten in december? Wanneer het vakantie is? Neem snel een kijkje op de academische kalender! Ook voor volgend academiejaar hebben wij reeds een overzicht van de academische kalender. Kan altijd van pas komen!

Belangrijke platformen

Pointcarré

Pointcarré is het platform dat professoren en assistenten gebruiken om cursussen, slides of nota’s te delen met hun studenten. Soms kan het ook gebeuren dat je voor mondelinge examens moet inschrijven via pointcarré. Inloggen doe je met de VUB-login.

Student Service

Via het platform ‘Student Service’ kan je je aan het begin van het academiejaar inschrijven in de juiste richting of voor de juiste vakken. Na de examens kan je hier ook je punten raadplegen. Hoofdmenu > Selfservice > Inschrijving > Mijn cijfers.

Webmail

Via webmail heeft elke professor, assistent en student aan de VUB zijn persoonlijk email adres. Officiële mails krijg je dan ook hier toegezonden. Ben je op zoek naar een e-mail adres van een professor of assistent? Kijk dan even in het telefoonboek hieronder!

Hulp nodig bij je studies?

Telefoonboek

In het telefoonboek kan je van elke professor, assistent en dienst aan de VUB de contactgegevens terugvinden.

Ombudsdienst

De ombudspersoon behandelt klachten in verband met onderwijs- en examenmaterie. Op feedback@vub.ac.be kan je terecht met algemene niet-onderwijsgerelateerde klachten en suggesties.

Begeleiding

Voor problemen met je studievoortgang kan je altijd terecht bij de studiebegeleiders. Om je zo goed mogelijk te helpen heeft elke faculteit zijn eigen begeleiders.

Templates

De officiële voorbladen voor taken, rapporten, papers, … kan je hier downloaden. Ook de template voor powerpoint presentaties is hier terug te vinden!